Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Φιλικό με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Αρης: Φιλικό με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι Κίτρινοι το απόγευμα της Κυριακής (30/8, 19:00) θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης – Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο Αρης, με τους Κίτρινους την Κυριακή να δίνουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

Αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην ΑΕΛ. Το παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει αύριο, Κυριακή, την Α.Ε.Λ., στις 19:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το τεστ προετοιμασίας με τη θεσσαλική ομάδα θα διεξαχθεί, όπως και τα προηγούμενα εντός συνόρων, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, λόγω του Covid-19.

Σήμερα το μεσημέρι, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του ΑΡΗ από την Αυστρία, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο στο χθεσινό δυνατό φιλικό με τη γερμανική Schalke 04 ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Χαβιέ Ματίγια (ο Ισπανός μέσος συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024