Μπάγερν – 6ο Champions League : Ο Αλάμπα πανηγύρισε με φανέλα Black Lives Matter
Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 6ο Champions League της ιστορίας της και ο Νταβίντ Αλάμπα πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο αυτήν τη σπουδαία επιτυχία
Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 6ο Champions League της ιστορίας της, καθώς επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 1-0 στον τελικό της Λισαβόνας.
Όλοι στη γερμανική ομάδα πανηγύρισαν έξαλλα αυτήν τη σπουδαία επιτυχία, με τον Νταβίντ Αλάμπα να βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να το κάνει αυτό.
Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος αμυντικός στάθηκε μόνος του σε ένα σημείο του αγωνιστικού χώρου του «Ντα Λουζ» και πανηγύρισε φορώντας φανέλα τού Black Lives Matter.
Για την ακρίβεια, η μπλούζα του Αλάμπα έγραφε Black Lives Still Matter.
Πανέμορφο μήνυμα συμπαράστασης από τον αυστριακό μπακ προς τους διαδηλωτές όλου του κόσμου, οι οποίοι εναντιώνονται και διαμαρτύρονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στις ΗΠΑ.
Και εν γένει για τις ανισότητες και το ρατσισμό που δέχονται οι άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα δέρματος καθημερινά σε όλον τον πλανήτη.
Ο Αλάμπα δεν ξέχασε αυτήν την υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός.
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης
- Ελληνική Κουζίνα: Το πρώτο τεύχος του 2026 έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ψάχνεται για μεταγραφή ο Αρτέτα: «Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»
- Έργο οδικής ασφάλειας στην Ε.Ο. Άμφισσας – Δελφών
- Με περιφράξεις προσπαθεί ο δήμος Ηρακλείου να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο από τις αυτοσχέδιες χωματερές
- Νέα στοιχεία φέρνουν το σύμπαν πιο κοντά στη «Μεγάλη Σύνθλιψη» – Οι τελευταίες αναλύσεις για τη σκοτεινή ενέργεια

