Πέραμα : Νεκρός 81χρονος μετά από φωτιά σε μονοκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ενημερώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη.
Ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Περάματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική ενημερώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.
Όπως διαπίστωσαν η φωτιά είχε εκδηλωθεί και περιοριστεί σε ένα δωμάτιο όπου εκεί εντοπίστηκε και ο άτυχος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα ηλικίας 81 ετών.
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουαμέ
- «Βόμβα» Reuters: Εκλογές στην Ουκρανία τον Μάιο στο αμερικανικό σχέδιο ειρήνης
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίρτους
- Βεζένκοφ: «Κάθε εβδομάδα πρέπει να δίνουμε το 100%»
- Νάνα Μούσχουρη: Η Γαλλία υποκλίνεται στο λευκό ρόδο της Αθήνας – Βράβευση στα Victoires d’honneur 2026
- Στον πάγο το Βερολίνο – Πάγωσαν κανάλια και λίμνες – Προβλήματα στις μεταφορές

