Ρία Δελούτση : Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο του γιου της
Ράγισε καρδιές η ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Ρία Δελούτση για το θάνατο του γιου της ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Ράγισε καρδιές η ανάρτηση που έκανε η γνωστή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Ρία Δελούτση για το θάνατο του γιου της ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν γίνεται να απαλύνουν τον πόνο της και να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον χαμό του γιου της, Γιώργου, που σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του.
Στην συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Ρία Δελούτση γράφει:
«22 Αυγούστου ……. μέρα γιορτής…. μέρα χαράς… Ημέρα χαρμολύπης !!! *Στον λατρεμένο μου γιο !!!! Τα μάτια αυτά που λάτρεψα, τα μάτια που λατρεύω απότομα σφαλίστηκαν κι άδικα τα γυρεύω.. Απρόσμενος ο θάνατος, αρνούμαι την αλήθεια είναι σκληρή, αβάσταxτη, μαχαίρι μες στα στήθια .
Οι μέρες που σε κράταγα σφιχτά στην αγκαλιά μου έφυγαν ανεπιστρεπτί μαζί με τη χαρά μου. Τώρα τα κρύα βράδια μου μονάχη μου μιλάω κλαίω για σένα σπλάχνο μου και σε αναζητάω.. Αχ … μοναξιά… που απρόσκλητη μπήκες μες στη ζωή μου η συντροφιά σου ανάθεμα, φαρμάκι στην ψυχή μου. Μια συννεφιά , ένας κεραυνός,, μια θλίψη, μια λαχτάρα. τα μάτια βρύσες ανοικτές κι ο πόνος μια κατάρα. Αστέρι μου, Λουλούδι μου, Νέκταρ μου κι Αμβροσία. Ήλιε μου που μου έδινες νόημα και ουσία. Αγάπη μου απροσπέραστη κι ανάμνηση γλυκιά μου μέσα στη σκέψη μου εσύ ζεις και μέσα στην καρδιά μου!!
Ρία Δελούτση-Πλοιού
*Σε λατρεύω ψυχή μου !!! Καλή αντάμωση… Να μου φιλήσεις τον πατέρα ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ !!!».
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ρία Δελούτση:
22 Αυγούστου …….
μέρα γιορτής…. μέρα χαράς…
Ημέρα χαρμολύπης !!!*Στον λατρεμένο μου γιο !!!!
…Δημοσιεύτηκε από Ρία Δελούτση στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020
- Η Μπέτις αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους «16» του Europa League – Το μονοπάτι μέχρι και τον τελικό
- Βόρεια Κορέα: Τι αποκάλυψε το τελευταίο συνέδριο για τα σχέδια διαδοχής του Κιμ Γιονγκ Ουν
- Πορτελάτα και Μισοφόρια: Μια έκθεση ξεδιπλώνοντας τα γυναικεία εσώρουχα της φορεσιάς της Πάρου
- Χωρίς απαντήσεις η ιατροδικαστική για το ακέφαλο πτώμα στη Χαλκιδική – Πιθανόν ανήκει σε γυναίκα
- Αυτή είναι η «μεσίτρια» που φέρεται να οδήγησε στην αυτοκτονία τον Σπύρο Καλλέργη
- Αλυσίδα fast food χρησιμοποιεί ΑΙ για να παρακολουθεί πόσο «φιλικοί» είναι οι υπάλληλοι

