
Νέα στοιχεία φρίκης για τη Βραζιλία : Τους 110.000 πλησιάζουν οι νεκροί
Η Βραζιλία κατέγραψε τις προηγούμενες 24 ώρες 1.352 θανάτους εξαιτίας του κοροναϊού και 47.784 κρούσματα.
Το υπουργείο Υγείας στη Βραζιλία ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 1.352 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 47.784 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Ο συνολικός απολογισμός
Ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής αυξήθηκε έτσι σε 109.888 νεκρούς επί συνόλου 3.407.354 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί, κατά τα δεδομένα του υπουργείου, που μεγάλο μέρος της βραζιλιάνικης επιστημονικής κοινότητας θεωρεί πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα.
Το γιγαντιαίο κράτος των 212 εκατομμυρίων κατοίκων υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία στην υφήλιο, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Champions League: Νωρίς άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Πλούτος χωρίς κόπο: «Η Νίκολα Πελτζ εξασφάλισε τον Μπρούκλιν Μπέκαμ για μια ζωή»
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας






