Στη Γαλατασαράι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νορβηγού αμυντικού το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. Ο δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.
Μάλιστα η «Γαλατά» βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να καλωσορίσει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην ομάδα. Συγκεκριμένα επέλεξε να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα βίντεο με τη Νάνα Μούσχουρη.
Οι Τούρκοι καλωσόρισαν τον 28χρονο γράφοντας: «Ίσως είναι δύσκολο να το πεις, αλλά θα μάθεις, θα θυμάσαι και δεν θα ξεχάσεις ποτέ. Καλώς όρισες, Ομάρ Ελαμπντελαουί».
"Omar Elabdellaoui…
Belki söylemesi zor ama öğrenecek, aklınızda tutacak ve asla unutmayacaksınız."
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.