Τζένιφερ Λόπεζ : Ποζάρει με το μαγιό της κάτω από τον ήλιο της Κρήτης
Στο ελληνικό καλοκαίρι επένδυσε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η σούπερ σταρ της showbiz Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία απoλαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Κρήτη
Στο ελληνικό καλοκαίρι επένδυσε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η σούπερ σταρ της showbiz Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία στην Κρήτη.
Πλήθος σταρ της διεθνούς showbiz επισκέπτονται και φέτος την Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν λίγες μέρες καλοκαιρινών διακοπών και να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.
Μετά τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, την Μόνικα Μπελούτσι αλλά και την Ρίτα Όρα που βρέθηκαν σε ελληνικά νησιά, σειρά έχει και η εκρηκτική λατίνα σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ.
Όπως έγινε γνωστό η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, βρίσκεται στην Κρήτη και με ένα σκάφος ανακαλύπτει τις ομορφιές του νησιού και κάνει βουτιές στις πανέμορφες παραλίες με τις φίλες της.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά μέσα η Τζένιφερ Λόπεζ έφτασε στο νησί υπό άκρα μυστικότητα πριν μερικές μέρες όμως δεν άργησε να μαθευτεί το γεγονός.
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Κρήτη.
Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ξαπλωμένη φορώντας ένα ολόσωμο μπρονζε μαγιό, χρυσούς κρίκους και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως παραμένει αγέραστη και εντυπωσιακή.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ:
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Β. Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας για τη δύναμη και το βάθος της διμερούς σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»



