Τζένιφερ Λόπεζ : Ποζάρει με το μαγιό της κάτω από τον ήλιο της Κρήτης
Στο ελληνικό καλοκαίρι επένδυσε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η σούπερ σταρ της showbiz Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία απoλαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Κρήτη
Στο ελληνικό καλοκαίρι επένδυσε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η σούπερ σταρ της showbiz Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική φιλοξενία στην Κρήτη.
Πλήθος σταρ της διεθνούς showbiz επισκέπτονται και φέτος την Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν λίγες μέρες καλοκαιρινών διακοπών και να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου.
Μετά τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, την Μόνικα Μπελούτσι αλλά και την Ρίτα Όρα που βρέθηκαν σε ελληνικά νησιά, σειρά έχει και η εκρηκτική λατίνα σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ.
Όπως έγινε γνωστό η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, βρίσκεται στην Κρήτη και με ένα σκάφος ανακαλύπτει τις ομορφιές του νησιού και κάνει βουτιές στις πανέμορφες παραλίες με τις φίλες της.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά μέσα η Τζένιφερ Λόπεζ έφτασε στο νησί υπό άκρα μυστικότητα πριν μερικές μέρες όμως δεν άργησε να μαθευτεί το γεγονός.
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Κρήτη.
Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ξαπλωμένη φορώντας ένα ολόσωμο μπρονζε μαγιό, χρυσούς κρίκους και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως παραμένει αγέραστη και εντυπωσιακή.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ:
- Αυτοί δεν είναι ηθοποιοί, αλλά influencers: Στην «πυρά» το νέο Baywatch
- Ιράν: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ καλεί τις υπηρεσίες πληροφοριών να στοχοθετήσουν «εχθρούς στην πατρίδα και στο εξωτερικό»
- Λέκκας για σεισμούς στην Ήπειρο: Θα γίνονται για αρκετές ημέρες ακόμα
- Χειροπέδες σε ζευγάρι ληστών που «χτυπούσε» καταστήματα
- The Ellinikon: Ένας τόπος για όλους
- Θρυλικό επίτευγμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έπιασε τον Ρόμπερτ Πάρις στην 1η θέση με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ!





