Πρωτάθλημα με 14 ομάδες, κανονικά το μπαράζ μεταξύ Ξάνθης – Απόλλωνος Σμύρνης
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των δύο ομάδων, γεγονός που σημαίνει ότι θα παιχτούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξέτασε και απέρριψε τις προσφυγές του Απόλλωνος Σμύρνης, της Ξάνθης και του Κισσαμικού, γεγονός που σημαίνει ότι θα παιχτούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου.
Με οριακή πλειοψηφία 3-2, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τον ορισμό του μπαράζ και πως δε συντρέχουν λόγοι για να διεξαχθεί η Super League με 15 μέλη.
Αν το Διαιτητικό Δικαστήριο διέταζε να μη διεξαχθούν τα μπαράζ και να παίξουν στην πρώτη κατηγορία οι Ξάνθη και Απόλλων, τότε οι ομάδες θα αυξάνονταν σε 15.
Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως θα πάμε σε πρωτάθλημα με 14 ομάδες.
Το επόμενο βήμα είναι ο ορισμός των δύο παιχνιδιών μπαράζ για τις 22 και τις 29 Αυγούστου.
Κάτι που η ΕΠΟ πρέπει να κάνει σύντομα, ώστε η Ξάνθη και ο Απόλλων να μάθουν το ακριβές πρόγραμμά τους.
Η απόφαση είναι τελεσίδικη, αφού δεν υπάρχει ανώτερο δικαιοδοτικό όργανο από το Διαιτητικό Δικαστήριο.
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα
- Φυγόποινος κρύφτηκε σε φάτνη και έκανε το… άγαλμα για να γλυτώσει την σύλληψη
- Φοινικούντα: Ο ρόλος των δύο ηθικών αυτουργών στο διπλό έγκλημα – Τι έκαναν ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας
- «Στη ψυχή είμαι ένας Κρητικός» – Ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Καποδίστρια, την Ελλάδα και αυτούς που δεν ήθελαν την ταινία του
