Στον Άρειο Πάγο παρέδωσε η Βουλή το υλικό της πρότασης παραπομπής του Παπαγγελόπουλου
Πρόκειται για υλικό με το οποίο μπορούν να εκκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αναφορικά με την πρόταση της Ολομέλειας για να ελεγχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός για 8 ποινικά αδικήματα και για να ξεκινήσει τις εργασίες του το Δικαστικό Συμβούλιο
Στον Άρειο Πάγο παρέδωσε η Βουλή των Ελλήνων όλα τα πρακτικά, δικογραφίες και σχετικό υλικό που αφορούν την ποινική δίωξη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Πρόκειται για υλικό με το οποίο μπορούν να εκκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αναφορικά με την πρόταση της Ολομέλειας για να ελεγχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός για 8 ποινικά αδικήματα και για να ξεκινήσει τις εργασίες του το Δικαστικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου κληρώθηκαν χθες στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Παραδόθηκαν 18 φάκελοι
Η Βουλή σήμερα παρέδωσε στην Δικαιοσύνη συνολικά 18 φακέλους, εκ των οποίων οι 11 περιλαμβάνουν έγγραφα και μαρτυρικές καταθέσεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, 4 σχετικές δικογραφίες με την υπόθεση, την πρόταση σύστασης της προανακριτικής της Βουλής, το πόρισμά της και έναν φάκελο με όλα τα εξερχόμενα έγγραφα της επιτροπής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Αποφυλάκισε άλλους 17 πολιτικούς κρατούμενους
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διαβουλεύσεων ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ
- Roblox: Η Αίγυπτος προστέθηκε στη λίστα των χωρών που μπλοκάρουν την πρόσβαση στην πλατφόρμα
- Παγκράτι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο έξω από τράπεζα
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Το «μαύρο κουτί» της νέας τραγωδίας
- Στη Γερμανία το πιο γερασμένο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη



