Κοροναϊός: Νέα μέτρα στα ΜΜΜ – Ανάκληση αδειών, αύξηση δρομολογίων
Σε νέα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρά το υπουργείο Υποδομών..
Μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Οπως σημειώνεται, ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής είναι σε συνεχή συνεργασία με τις διοικήσεις των αρμόδιων φορέων και τους έχει ζητήσει να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για να συντομεύσουν κατά πολύ οι χρονοαποστάσεις.
Τα άμεσα μέτρα που ελήφθησαν είναι τα εξής:
- Από χτες το βράδυ ξεκίνησε ήδη ανάκληση αδειών του προσωπικού. Οι άδειες σε ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ θα περιοριστούν στο 20% κατά τη διάρκεια του μηνός Αυγούστου.
- Οι φορείς θα εκτελούν από αύριο ειδικό προσαρμοσμένο πρόγραμμα ώστε να αυξηθούν οι συχνότητες στους συρμούς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ και να διευκολυνθεί στο μέγιστο δυνατό η μετακίνηση του επιβατικού κοινού.
- Εντός της ημέρας ο ΟΑΣΑ θα εκδώσει ανακοίνωση με τις νέες χρονοαποστάσεις που θα ισχύουν για τον Αύγουστο.
Σημειώνεται πάντως ότι παρά τις δυσκολίες, οι θερινές άδειες κινούνται ήδη στο μισό της περσινής περιόδου και οι συχνότητες πέραν των όποιων μεμονωμένων περιστατικών είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σταθερά βελτιωμένες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλουν και το επιβατικό κοινό για την υπομονή που δείχνει. Ζητούμε την κατανόηση όλων για την ταλαιπωρία. Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε ότι πρέπει πάντα να τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης -ιδίως η χρήση μάσκας- και οι οδηγίες των ειδικών. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί και όλοι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Όλα καλά – Ο Ίθαν Χοκ εγκρίνει τον γαμπρό του
- Άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε και έσπρωξε διαδηλώτρια που έπεσε σε ζαρντινιέρα με το κεφάλι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευκολύνει τις ομοσπονδιακές εκτελέσεις, επαναφέρει και το εκτελεστικό απόσπασμα
- Την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΑΕΛ Novibet

