Δήμος Αθηναίων: Σχεδιάζεται προσωρινή δομή για πρόσφυγες
Τη δημιουργία ειδικής δομής για την προσωρινή στέγαση των προσφύγων που μεταφέρονται από τα νησιά σχεδιάζει ο Δήμος Αθηναίων
Τη δημιουργία ειδικής δομής για την προσωρινή στέγαση των προσφύγων που μεταφέρονται από τα νησιά σχεδιάζει ο Δήμος Αθηναίων.
Στόχος είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος πρόβλημα παραμονής και διαμονής στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, Μελπομένη Δασκαλάκη.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουνίου είχε υπάρξει μαζική παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ είχε ακολουθήσει επιχείρηση προκειμένου να πεισθούν οι συγκεντρωμένοι να μεταφερθούν σε δομή στον Ελαιώνα.
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»
- Αμπελόκηποι: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός παίρνει σβάρνα 14 οχήματα – Βίντεο ντοκουμέντο


