Ελεύθερος, με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας, θα αφεθεί ο 13χρονος που προσήχθη στο λιμεναρχείο Μυκόνου, ο οποίος συγκρούστηκε με θαλάσσιο καναπέ καθώς οδηγούσε τζετ σκι στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.
Ο 13χρονος οδηγήθηκε στο λιμεναρχείο μαζί με τον πατέρα του προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν ενώ αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και τακτική δικάσιμος.
Στο θαλάσσιο καναπέ επέβαιναν άλλα τρία άτομα, όλοι ανήλικοι, που είναι καλά στην υγεία τους.
Η 15χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).