Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα για απειλές στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο
Είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση Μπογδάνου κατά δημοσιογράφου για τον τρόπο που κάλυψε τα επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας για να ακολουθήσει η τοποθέτηση του στελέχους του Ρουβίκωνα κατά του βουλευτή.
Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία μέλος του Ρουβίκωνα που απείλησε μέσω social media τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην κρατική ασφάλεια, έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο κ. Μπογδάνος.
Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ στο Twitter κατά δημοσιογράφου για τον τρόπο που κάλυψε τα επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας.
Το στέλεχος του Ρουβίκωνα απάντησε πως: «Μπογδανάκο ακούμε ότι στοχοποιείς συντρόφισσα Κουμάντου. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και δεν αντιμετωπίζονται ωραία. Για να υπερασπιστούμε το κίνημα εμείς θα το πάμε μέχρι τέρμα. Εσύ αντέχεις το τέρμα; Όχι και το ξέρουμε όλοι. Κάντα στο ΣΥΡΙΖΑ αυτά».
Αμέσως μετά την προσαγωγή ο βουλευτής ευχαρίστησε μέσω twitter την ΕΛ.ΑΣ.

Η επίθεση Μπογδάνου στη δημοσιογράφο του Αθήνα 9.84
Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου, Ελευθερίας Κουμάντου.
Αφορμή για την παρέμβαση του βουλευτή ήταν οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο Facebook, αναφορικά με τη συγκέντρωση κατά των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας.
Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, @A984Official να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες.
Επόμενη στάση, δημοτικό συμβούλιο. https://t.co/cHcsS7Kesz
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) July 16, 2020
Η απάντηση του Αθήνα 9.84 ήταν η ακόλουθη:
«O Aθήνα 9.84 σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της συγκέντρωσης κατοίκων και αλληλέγγυων στην Πλατεία Βικτωρίας, διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία.
Ο σταθμός ποτέ δεν λογόκρινε κανένα δημοσιογράφο και αυτό τον διακρίνει διαχρονικά από τα υπόλοιπα ΜΜΕ.
Ταυτόχρονα, αυτονόητο είναι ότι δεν εκπροσωπεί ο εργαζόμενος-δημοσιογράφος ολόκληρο το Μέσο στο οποίο εργάζεται».
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)


























































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442