
Μπιλ Γκέιτς : Βάσει των αναγκών, και όχι της καλύτερης προσφοράς, να διατεθεί το εμβόλιο για τον κοροναϊό
Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε για φάρμακα κατά της πανδημίας COVID-19 και για ένα εμβόλιο κάποια στιγμή, ώστε αυτά να γίνουν διαθέσιμα για τις χώρες και τους ανθρώπους, που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη
Ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς κάλεσε για φάρμακα κατά της πανδημίας COVID-19 και για ένα εμβόλιο κάποια στιγμή, ώστε αυτά να γίνουν διαθέσιμα για τις χώρες και τους ανθρώπους, που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και όχι “για όσους κάνουν την καλύτερη προσφορά,” δηλώνοντας ότι αν επαναπαυτούμε στις δυνάμεις της αγοράς, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη χρονική παράταση της δράσης της θανατηφόρας πανδημίας.
«Αν επιτρέψουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτόν που κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά, αντί για τους ανθρώπους και τις περιοχές που τα χρειάζονται περισσότερο, θα έχουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μία -αδικαιολόγητα- θανατηφόρα πανδημία«, δήλωσε ο Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft, σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, στη διάρκεια μιας ψηφιακής διάσκεψης για την COVID-19 που οργάνωσε η παγκόσμια κοινωνία για το AIDS.
«Χρειαζόμαστε ηγέτες για να λάβουν αυτές τις σκληρές αποφάσεις για τη διανομή επί τη βάσει της ισότητας και όχι σύμφωνα με τις δυνάμεις της αγοράς», τόνισε ο ίδιος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)





