Οι στρατιωτικοί γιατροί στη μάχη του Covid-19
Το ζήτημα του περιορισμού της διασποράς του ιού απασχολεί πολύ τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο
Το ζήτημα του περιορισμού της διασποράς του ιού απασχολεί πολύ τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», εμφανίζεται προβληματισμένος από το γεγονός ότι πολύς κόσμος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα. «Νομίζουν όλοι αυτοί ότι ο ιός πέρασε ή ότι δεν υπήρξε ποτέ. Δεν τηρούν τα μέτρα, έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα. Εχω πολλές φορές προειδοποιήσει και τους πατριώτες μου στην Καβάλα. Τώρα που εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα στην Θάσο, σίγουρα θα το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τηρούν τα μέτρα με σχολαστικότητα».
Εως τώρα 160 στρατιωτικοί γιατροί και νοσηλευτές/ νοσηλεύτριες έχουν διατεθεί για τα μοριακά τεστ του κοροναϊού: «Συνεχώς μου ζητούν και άλλους γιατρούς και άλλους νοσηλευτές για ελέγχους στα σύνορα, στα αεροδρόμια και στα λιμάνια. Θα πρέπει να κλείσω ένα ολόκληρο στρατιωτικό νοσοκομείο για να αποσπάσω και άλλους γιατρούς και νοσηλευτές στους ελέγχους» έλεγε.
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442