Για μια διαφορετική διαδήλωση στην ιταλική πρωτεύουσα μίλησαν στην εκπομπή «Μίνι καύσωνας» στο MEGA ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐδα Νέγκα.
Αγανακτισμένες νύφες επειδή δεν μπορούν να κάνουν το γάμο των ονείρων τους αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν στην Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη.
Όπως ανέφερε η Αθηναΐδα Νέγκα οι νύφες είναι πολύ στεναχωρημένες αλλά πουθενά δεν φαίνονται οι γαμπροί.
«Οι γαμπροί κάπου πανηγυρίζουν και πίνουν μπύρες» αποκάλυψε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος για να απαντήσει η Αθηναΐδα Νέγκα ότι σήμερα «μάλλον οι γαμπροί τυλίγουν τις νύφες και όχι το αντίθετο»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας