Με τον Λουίς Μουριέλ να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή, η Αταλάντα επικράτησε 3-2 στο «Φρίουλι» της Ουντινέζε, για την 28η αγωνιστική της Serie A, και εδραιώθηκε στην προνομιούχο τέταρτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας εννέα βαθμούς πίσω της τη Ρόμα. Ο Κολομβιανός επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 52΄, με το σκορ ισόπαλο 1-1, πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μπέργκαμο, που οδεύει προς την εξασφάλιση -για δεύτερη σερί σεζόν- της συμμετοχής της στο Champions League.
Σε άλλα παιχνίδια, η Νάπολι επικράτησε 3-1 της ουραγού ΣΠΑΛ στο «Σαν Πάολο», με τον Κώστα Μανωλά να κάνει την επανεμφάνισή του, αντικαθιστώντας στο 80΄ τον Κουλιμπαλί. Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο Σασουόλο, η τοπική ομάδα πήρε ισοπαλία 3-3 από τη Βερόνα, χάρη σε γκολ του Ροτζέριο στην εκπνοή. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αγωνίστηκε στο α΄ ημίχρονο, αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα και… είδε από τον πάγκο τα έξι γκολ, που όλα σημειώθηκαν στο β΄ μέρος. Η Μπολόνια, τέλος, επικράτησε 2-1 στη Γένοβα της Σαμπντόρια και την άφησε μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής της Serie A:
Γιουβέντους-Λέτσε 4-0
(53΄ Ντιμπάλα, 62΄πεν. Ρονάλντο, 83΄ Ιγκουαϊν, 85΄ Ντε Λιχτ)
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.