Η στιγμή που δύτης βρίσκει κρυμμένο θησαυρό σε ποτάμι αξίας 17.000 ευρώ
Ένα δύτης εξειδικευμένος στο να βρίσκει χαμένα αντικείμενα βρήκε έναν κρυμμένο θησαυρό στη θάλασσα και έγινε θέμα παγκοσμίως.
Ένα δύτης εξειδικευμένος στο να βρίσκει χαμένα αντικείμενα βρήκε έναν κρυμμένο θησαυρό στη θάλασσα και έγινε είδηση παγκοσμίως.
Ειδικότερα ο άνθρωπος που έχασε αυτό το δαχτυλίδι « προσέλαβε» τον δύτη προκειμένου να βρει ένα πολύτιμο δαχτυλίδι που είχε χαθεί πριν από πολλά χρόνια.
Ο έμπειρος δύτης εξερεύνησε ένα τμήμα του ποταμού Σακραμέντο και κατάφερε να εντοπίσει το αξίας 15 χιλ. ευρώ χαμένο δαχτυλίδι.
Ο άνδρας είχε πάρει αυτό πολύτιμο δαχτυλίδι ως δώρο από τον αδερφού του, που είχε πεθάνει πρόσφατα.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, το κόσμημα πέρα από την τεράστια συναισθηματική αξία είχε και μεγάλη χρηματική αξία, που έφτανε περίπου στις 17 χιλ. δολάρια ή περίπου 15 χιλ. ευρώ.
Η πρώτη βουτιά του δύτη πήγε στράφι. Αλλά στη δεύτερη απόπειρα τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά καλά.
Ο δύτης αναμένεται να πάρει περίπου 1.400 ευρώ για αυτή την εξερεύνηση του που στέφθηκε με επιτυχία ενώ όλα τα χρήματα θα πάνε στην αγορά ενός υποβρύχιου ανιχνευτή μετάλλων για μελλοντικές έρευνες.
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα – Πότε ξεκινά
- Προτεραιότητα η ενίσχυση της οικονομικής αυτοτέλειας των δήμων
- Λέκκας: «Στο Άγιον Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο…» λέει για τους σεισμούς στην περιοχή
- Ο Πίτερς, η Μιλάνο και ο… Μπλόσομγκεϊμ – Το «ντόμινο» της Euroleague στο «4»
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών





