
Πατέρας Τοπαλούδη : Έκλαιγα όσο αγόρευε η εισαγγελέας – Να τιμωρηθούν με τις ανώτερες ποινές οι δράστες
«Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, αναφερόμενος στη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως στην υπόθεση Τοπαλούδη.
«Τέτοιους εισαγγελείς και δικαστές θέλουμε εμείς ως κοινωνία», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, αναφερόμενος στη συγκλονιστική αγόρευση της εισαγγελέως στην υπόθεση Τοπαλούδη.
«Την περισσότερη ώρα της αγόρευσής της, απρόθυμα βέβαια, έκλαιγα με λυγμούς γιατί εκτός από το νομικό περιεχόμενο είχε και το ανθρώπινο», σημείωσε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης, προσθέτοντας ότι η ιδέα να προσφέρουν στην εισαγγελέα λουλούδια, ήταν της συζύγου του.
Στο ερώτημα αν ένιωσαν δικαιωμένοι από την αγόρευση της Εισαγγελέως, ο κ. Τοπαλούδης, μιλώντας στονΣκάι, απάντησε ότι ένιωσε «στιγμιαία δικαίωση και ίσως συμπαράσταση ψυχική», εξηγώνγτας ότι μπορεί να βρίσκεται στην τελική ευθεία η δικαστική διαδικασία, αλλά εκείνοι έχουν να βαδίσουν «έναν βασανιστικό ψυχολογικό μαραθώνιο πόνου μέχρι να πεθάνουμε».
«Να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές»
Ο κ. Τοπαλούδης, πρόσθεσε ότι «δυστυχώς τα άτομα -μην τα χαρακτηρίσω διαφορετικά-ωδεν θα πληρώσουν για τον πόνο που προσέφεραν τόσο απλόχερα στην οικογένειά μου».
Όπως είπε περιμένει να τους επιβληθούν οι ανώτερες ποινές που υπάρχουν στον ποινικό κώδικα, ωστόσο δεν υπάρχει ποινή που πρέπει για τέτοια στυγερά, ειδεχθή εγκλήματα.
«Την Ελένη μας, την βασάνισαν την βίασαν και την δολοφόνησαν έτσι που την δολοφόνησαν», τόνισε και πρόσθεσε ότι για τέτοια εγκλήματα τα ισόβια, πρέπει να είναι ισόβια.
«Δεν μπορεί να είμαστε εμείς καταδικασμένοι εξαιτίας τους σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο κι αυτοί μετά από μερικά χρονάκια να βγουν έξω».
- Λάρισα: Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε στον Όλυμπο με αλεξίπτωτο πλαγιάς – Παρέμενε εγκλωβισμένος για ώρες
- Φωτιά στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας – Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Η αλήθεια για τη φωτό της αμηχανίας: Πως κάθισε για δύο λεπτά σε καρέκλα άλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ινδία: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 21 νεκροί, πηδούσαν από ορόφους για να σωθούν
- «Υπήρξα ανόητος» – Όταν η Κάρε Ότις τραυματίστηκε από όπλο που είχε κρύψει ο Μίκι Ρουρκ στην τσάντα της



