Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τοπαλούδη: Ο πατέρας της έδωσε τριαντάφυλλο στην εισαγγελέα- Τι είπε για την συγκινητική ομιλία της

Ελένη Τοπαλούδη: Ο πατέρας της έδωσε τριαντάφυλλο στην εισαγγελέα- Τι είπε για την συγκινητική ομιλία της

Ο κ. Τοπαλούδης μόλις τελείωσε η χθεσινή διαδικασία, πλησίασε την έδρα συγκινημένος και πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο στην κα. Δόγκα, ευχαριστώντας της για τα όσα είπε για την κόρη τους, αλλά και για τους ίδιους τους γονείς της.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της δίκης για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τόσο την ώρα της  αγόρευσης της εισαγγελέως όσο και έπειτα.

Η εισαγγελέας συγκίνησε τους παρευρισκόμενους για τα όσα είπε για το 21χρονο θύμα, με τον πατέρα της να ακούει προσεκτικά για τέσσερις ώρες και να συγκινείται.

Αυτό που έκανε όμως στο τέλος της αγόρευσης, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση.

Μόλις τελείωσε η χθεσινή διαδικασία, πλησίασε την έδρα συγκινημένος και πρόσφερε ένα τριαντάφυλλο στην κα. Δόγκα, ευχαριστώντας της για τα όσα είπε για την κόρη τους, αλλά και για τους ίδιους τους γονείς της.

Μάλιστα συγκινήθηκε και η ίδια όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και νωρίτερα στις κάμερες έξω από τα δικαστήρια.

Τι ο είπε ο πατέρας της Τοπαλούδη για την εισαγγελέα

«Φτάνουμε πλέον στην τελική ευθεία της δικαστικής διαδικασίας, αλλά εμείς έχουμε να διανύσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό Γολγοθά μέχρι να πεθάνουμε. Για όλους μας, όπως για κάθε γονιό – που απεύχομαι κανένας να βρεθεί σε αυτή τη θέση – είναι μια επώδυνη διαδικασία. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία στις 13 Γενάρη, καταθέσαμε αλήθειες και δώσαμε κατάθεση ψυχής. Σε όλη αυτή τη διάρκεια υπήρχαν άνθρωποι που είπαν ψέματα και για αυτό θα ακολουθηθούν όλες οι ποινικές διαδικασίες», ανέφερε ο Ιωάννης Τοπαλούδης.

«Η κυρία εισαγγελέας είπε – και συγκινήθηκε όταν το είπε – ότι σε όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στην Ελένη. Εκείνη τη στιγμή είδα την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως», πρόσθεσε. Οσον αφορά για το ξέσπασμα που είχε η σύζυγός του προς του κατηγορούμενους, είπε χαρακτηριστικά πως:

«Η μάνα είναι μάνα και στα ξεσπάσματά της πρέπει να στεκόμαστε βουβοί και με σεβασμό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024