Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται η δίκη Τοπαλούδη - «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη δράση των δύο κατηγορούμενων

Ολοκληρώνεται η δίκη Τοπαλούδη – «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη δράση των δύο κατηγορούμενων

Ολοκληρώνεται με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

Ολοκληρώνεται με την αγόρευση της εισαγγελέως η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της Τοπαλούδη στη χθεσινή της αγόρευση και όπως τόνισε ο ένας προσέλκυε τα κορίτσια και ο άλλος πλήρωνε για να τα μοιράζονται». Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε σε modus operandi των δυο κατηγορουμένων διαχωρίζοντας τον ρόλο καθενός τους.

«Εσύ τις προσέλκυες και ο άλλος πλήρωνε για να τις «μοιράζεστε»» είπε στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο που ολοκλήρωσε σήμερα την απολογία του. Ο νεαρότερος κατηγορούμενος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων και από την εισαγγελική λειτουργό και από μέλη του Δικαστηρίου ενώ ερωτήσεις υπέβαλλαν και ο ένας στον άλλον οι δύο κατηγορούμενοι, με τον μεταξύ τους διάλογο ωστόσο να μην εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από την ανταλλαγή ερωτήσεων «εγώ τι της έκανα; εσύ τι της έκανες!».

Η εισαγγελέας εξέτασε τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο που απολογήθηκε στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δικαστηρίου, αμφισβητώντας βασικούς υπερασπιστικούς ισχυρισμούς και των δύο, με βασικό αυτόν ότι ήταν το θύμα που ζήτησε ερωτική συνεύρεση με τους κατηγορούμενους.

Από τις απαντήσεις τού κατηγορούμενου προέκυψε πως με τον συγκατηγορούμενο του Ροδίτη, προσέλκυαν κορίτσια και πως λίγες μέρες πριν το έγκλημα είχαν ξεκινήσει να πάνε στο εξοχικό του Ροδίτη με άλλα δύο κορίτσια που ο ίδιος είχε προσελκύσει, πλην όμως, η μία από τις δύο προέβαλε κάποια δικαιολογία και είχαν γυρίσει πίσω. Ο κατηγορούμενος ανέφερε μάλιστα πως «τον πείραξε που αυτές είπαν ψέματα» και πως το πήρε εγωιστικά.

Κούγιας: Έχει φανεί ο χαρακτήρας των δύο κατηγορούμενων

Όπως τόνισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην επιλογή των κατηγορουμένων να βγουν «εκτός υπερασπιστικής λογικής», σημειώνοντας ότι έχουν βγάλει τον χαρακτήρα τους, τονίζοντας ότι αυτό βοηθά αρκετά το δικαστήριο για την κρίση του.

Παράλληλα, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη υπογράμμισε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο το πανελλήνιο για τη δίκη. «Είναι από τις μεγάλες δίκες στην Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι μεγάλο το ενδιαφέρον από οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν ανάλογες εφηβικές συμπεριφορές και να προλάβουν ίδια γεγονότα.

Γιάννης Τοπαλούδης: Όταν μένουμε μόνοι μας βιώνουμε τον πόνο

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» παρενέβη και ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα που δίνει για τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού του. «Οι ψυχικές δυνάμεις ενός ανθρώπου που έχασε έτσι το παιδί του δεν έχουν όρια» ανέφερε ο κ. Τοπαλούδης, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να γεμίζουμε τις τσέπες τους με χρήματα, αλλά την καρδιά τους με αγάπη».

«Όταν κλείνει η πόρτα και μένουμε μόνοι μας στο σπίτι, οι τρεις και όχι τέσσερις, βιώνουμε τον πόνο μας» συμπλήρωσε ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024