Κοροναϊός: Στους 157 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξε 89χρονος στο ΝΙΜΤΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αποτελεί το δεύτερο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο
Ακόμη ένας ασθενής με κοροναϊό έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης, ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών στη χώρα μας σε 157.
Πιο συγκεκριμένα, ένας 89χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, καθώς έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αποτελεί το δεύτερο θύμα του φονικού ιού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.
2.770 κρούσματα
Νωρίτερα, κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη του κοροναϊού στην Ελλάδα, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε δέκα νέα κρούσματα της COVID-19 μαζί και έναν θάνατο.
Συνολικά τα κρούσματα κορονοϊού ανέρχονται σε 2.770, ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 24 άνθρωποι.
Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 71 έτη, ενώ δέκα είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Εξιτήριο από τις ΜΕΘ έχουν λάβει 90 ασθενείς.
Αναφερθείς στο σύνολο των κρουσμάτων, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας το 55,3% αφορά άνδρες, 610 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, ενώ 1.409 σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.
Όσον αφορά το σύνολο των νεκρών, 41 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες ενώ η διάμεση ηλικία των θυμάτων ήταν 75 έτη.
Τέλος, το 93,6% είχε υποκείμενο νόσημα ή ηλικία 70 ετών και άνω.
- Αθηναϊκός – Ολυμπιακός 36-47: Εύκολη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- Ιράν: Χτυπήθηκε αθλητικό κέντρο – Αναφορές για 15 νεκρούς
- Η ειρήνη ήταν σε απόσταση αναπνοής, και τότε οι ΗΠΑ και το Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν
- «Μπορώ να το τραβήξω» – Ο Τραμπ δηλώνει ότι εξετάζει πολλαπλές επιλογές για την τελική φάση στο Ιράν
- Κηφισιά-Λεβαδειακός 1-0: Νίκη-ανάσα μετά από εννέα αγωνιστικές!
- Λιντς Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Εκ νέου στο -2 από την κορυφή οι «Πολίτες»



