Στραματσόνι : Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά όχι σε μεγάλη ομάδα
Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για τις φιλοδοξίες του και τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία και να προπονήσει μια ομάδα που δεν είναι από τις κορυφαίες της Serie A
Ύστερα από έξι μήνες στο Ιράν, όπου βρέθηκε στον πάγκο της Εστεγκάλ, ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, προκειμένου να αναλάβει μια ομάδα που θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και που θα έχει πλάνο να… μεγαλώσει.
Ο ιταλός προπονητής παραμένει χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο και σε δηλώσεις του στο Sky τόνισε:
«Η προτεραιότητά μου είναι να δουλέψω στην Ιταλία, επειδή αγαπώ τη χώρα μου και επειδή είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Προπόνησα στο Ιράν, επειδή είχα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά όχι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά σε μια που θα απαρτίζεται από νέους παίκτες και θα έχει πρότζεκτ να μεγαλώσει».
Από το Νοέμβριο του 2015 έως το Δεκέμβριο του 2016 ο Στραματσόνι έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και σε 55 παιχνίδια κατέγραψε 22 νίκες, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες.
- Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη – Αγωνία για την τύχη του
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»


