Η απολογία του Ρόμπερτσον στον Μέσι
Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ απολογήθηκε για την περσινή αντιαθλητική ενέργειά του προς τον Αργεντινό
Η επική πρόκριση της Λίβερπουλ με την ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα έχει χαραχτεί στο μυαλό όλων.
Δεν έχει συμβεί το ίδιο με μία φάση ήσσονος σημασίας, όταν ο Άντι Ρόμπερτσον ανέτρεψε τον Λιονέλ Μέσι και μετά του έδωσε ένα μικρό χτύπημα στο κεφάλι.
Φυσικά, είχε ακολουθήσει η αντίδραση του σταρ της Μπαρτσελόνα, αλλά στη ροή του παιχνιδιού ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί τι είχε συμβεί.
Όμως, ο Ρόμπερτσον δεν ξέχασε και απολογήθηκε για την ενέργειά του, έστω και με καθυστέρηση.
Ο Ρόμπερτσον εξήγησε στο Eurosport ότι έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του προς τον Μέσι:
«Κάποιες φορές παίζω ως οπαδός και όχι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και αυτό με έχει… καταστρέψει κάποιες φορές. Δε θα το έκανα ξανά, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν ασέβεια προς τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έπαιξε ποτέ. Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη τη στιγμή».
Δείτε εκείνη τη φάση:
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442