Συνεχίζονται τα σενάρια για την Αρμάνι
Οι Ιταλοί θέλουν να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και στην Ευρώπη της... χρεώνουν και τον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Η Ευρωλίγκα είναι στον πάγο. Λογικό οι ομάδες να είναι στον… αυτόματο και να μην κοιτούν την επόμενή τους μέρα. Οχι όλες όμως. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι από εκείνες που έχουν τεράστια όρεξη για να φέρουν στην Ιταλία μεγάλους αστέρες της διοργάνωσης.
Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικό Μέσο, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θέλει να κάνει δικό της και τον Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν φαίνεται ικανοποιημένος από τον Πάμπλο Λάσο και η ομάδα του Αρμάνι σκέφτεται σοβαρά να κάνει κρούση για να τον φέρει στο Μιλάνο.
Όπως υποστηρίζει το encestando.es, ένας από τους παίκτες που εξετάζει ακόμα η Αρμάνι Μιλάνο είναι και ο Λουίτζι Ντατόμε της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος βέβαια είναι από τους αθλητές που ο Τζεραρντίνι θέλει να τον κρατήσει στην Τουρκία.
- Βρέχει στην Αθήνα – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία – Πού σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Γερμανία: Ο Φρίντριχ Μερτς επανεξελέγη πρόεδρος του CDU
- Χαλκιδική: Καταγγελία 20χρονης για βιασμό – Συνελήφθησαν δύο άνδρες
- Λουίζ: «Είτε με ένα γκολ, είτε με μία ασίστ θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
- «Είναι μια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου» – Η γνώμη του Τραμπ για την Μελάνια και η πραγματικότητα
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο


