Κοροναϊός : 144 τα θύματα στην Ελλάδα – Κατέληξε 76χρονη
Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα του κοροναϊού στην Ελλάδα.
Στους 144 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας αφού μία ακόμα γυναίκα έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.
Πρόκειται για μία 76χρονη, που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ και η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή 3 Μαΐου.
Κατά την ενημέρωση του Σαββάτου, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε συνολικά 2.620 κρούσματα του ιού στη χώρα μας.
Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ ανέρχονται σε 37. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων είναι τα 68 έτη, ενώ από τους 38 οι 8 είναι γυναίκες. Το 92% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.
Κρίσιμο το επόμενο δεκαπενθήμερο
Ο λοιμωξιολόγος ανακοίνωσε πως το επόμενο 15ημερο θα είναι εξίσου κρίσιμο για την πορεία διασποράς του κοροναϊού.
«Εάν τηρήσουμε τα μέτρα πρόληψης και αν περιορίσουμε τις συναθροίσεις μας σε χώρους συνωστισμού θα έχουμε μικρότερο κίνδυνο διασποράς του ιού. Οφείλουμε στον εαυτό μας να παραμένουμε σε επαγρύπνηση. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Θα συνεχίσουμε να παρατηρούμε τη νόσο. Εάν κριθεί απαραίτητο θα επέμβουμε όπου χρειαστεί».
- Airbnb: Ισχυρή ζήτηση για το καλοκαίρι
- BHMAGAZINO: Οι γόνοι πίσω από τη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο







