Μπορεί να υπάρξει επανάκαμψη της επιδημίας, τόνισε ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας, ωστόσο πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.
Σύμφωνα με τα όσα λένε οι ειδικοί τα μέτρα θα αξιολογούνται ανά 24ωρο.
«Παρακολουθούμε την επιδημία κάθε μέρα και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα επαναλάβουμε τα μέτρα.» είπε ο καθηγητής στον ΣΚΑΪ.
Επίσης, είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν και γεωγραφικοί περιορισμοί αναλόγως της πορείας του ιού στη χώρα. «Όλα είναι επικίνδυνα από τα σχολεία μέχρι τις εκκλησίες για επανάκαμψη επιδημίας.»
Γι’ αυτό, όπως είπε, θα γίνουν προσεκτικά ανοίγματα με τακτικό έλεγχο των επιδημιολογικών δεδομένων.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ