Ανοιχτά από αύριο για το κοινό τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ
Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου θα είναι ανοιχτά τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ και στα 12 περιφερειακά κέντρα της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε περίπτωση αδυναμίας να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους από τα εναλλακτικά κανάλια που διαθέτει η Εταιρεία γι' αυτόν τον σκοπό.
Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου θα είναι ανοιχτά τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ και στα 12 περιφερειακά κέντρα της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε περίπτωση αδυναμίας να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους από τα εναλλακτικά κανάλια που διαθέτει η Εταιρεία γι’ αυτόν τον σκοπό.
Η ΕΥΔΑΠ, σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, όπως ενδεικτικά η τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς, η χρήση γαντιών και μασκών από το προσωπικό όπου απαιτείται κατά την εξυπηρέτηση, η ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων και η τήρηση του κατά περίπτωση μέγιστου αριθμού πελατών ανά χώρο εξυπηρέτησης.
Κατά την προσέλευση στο περιφερειακό κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε εισερχόμενου.
Η ΕΥΔΑΠ συστήνει, πάντως, στους καταναλωτές να προτιμούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης:
Για την πληρωμή λογαριασμού, μέσω:
– Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
– Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών.
Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων:
– Στο 1022@eydap.gr
– Στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.ά.
– Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.
- Άνδρας στην Κίνα ξόδεψε χιλιάδες ευρώ για μια πρόταση γάμου με θέμα έναν «Hello Kitty Παρθενώνα»
- Οργή Αλμπανέζε για Γάζα: «Τιμωρούν εμένα και στρώνουν κόκκινο χαλί σε εγκληματίες»
- Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς μιλά στο in, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
- «Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας» – Δραματικές προειδοποιήσεις από τον Ρούτε
- Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μόρις»
- Ζάκυνθος: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απάθεια, δεν δείχνει συναίσθημα» – Ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ



