Κοροναϊός : Τρεις νεκροί σήμερα – 143 συνολικά τα θύματα στην Ελλάδα
Ένας άνδρας 57 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο «Σωτηρία» τα ξημερώματα, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε την ζωή του και ένας 88χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα στο ΝΙΜΤΣ.
Τρία ακόμη θύματα από τον κοροναϊό καταγράφηκαν στη χώρα μας το πρωί του Σαββάτου.
Ένας άνδρας 57 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο «Σωτηρία» τα ξημερώματα, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε την ζωή του και ένας 88χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα στο ΝΙΜΤΣ.
Το τρίτο θύμα ήταν ένας 83χρονος που επίσης νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ.
Πλέον, η Ελλάδα μετρά συνολικά 143 νεκρούς από τη νόσο Covid-19.
2.612 κρούσματα
Υπενθυμίζεται ότι χθες στην γραπτή ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα του κοροναϊού SARS-CoV-2 στη χώρα και κανένας θάνατος.
Συνολικά, τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα είναι 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 593 (22.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1291 (49.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες, εμφανώς μειωμένος ήταν και ο αριθμός των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό 36 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Η ενδιάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Οκτώ (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
- Μαζικές αντι-Τραμπ διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία – «Κάτω τα χεριά σου»
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία