Κοροναϊός : Τρεις νεκροί σήμερα – 143 συνολικά τα θύματα στην Ελλάδα
Ένας άνδρας 57 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο «Σωτηρία» τα ξημερώματα, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε την ζωή του και ένας 88χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα στο ΝΙΜΤΣ.
Τρία ακόμη θύματα από τον κοροναϊό καταγράφηκαν στη χώρα μας το πρωί του Σαββάτου.
Ένας άνδρας 57 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο «Σωτηρία» τα ξημερώματα, ενώ λίγη ώρα μετά έχασε την ζωή του και ένας 88χρονος άνδρας με υποκείμενα νοσήματα στο ΝΙΜΤΣ.
Το τρίτο θύμα ήταν ένας 83χρονος που επίσης νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ.
Πλέον, η Ελλάδα μετρά συνολικά 143 νεκρούς από τη νόσο Covid-19.
2.612 κρούσματα
Υπενθυμίζεται ότι χθες στην γραπτή ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα του κοροναϊού SARS-CoV-2 στη χώρα και κανένας θάνατος.
Συνολικά, τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα είναι 2.612, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 593 (22.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1291 (49.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες, εμφανώς μειωμένος ήταν και ο αριθμός των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό 36 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Η ενδιάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. Οκτώ (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε δοκιμή εκτόξευσης πυραύλων υπερακριβείας με την κόρη του
- Λεπτό προς λεπτό η 98η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ
- Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακοινώσει σύσταση πολυεθνικής συμμαχίας για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα



