Βλάσης Μάρας στο MEGA: Αν χάσουμε μια προπόνηση πηγαίνουμε δύο εβδομάδες πίσω
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης Βλάσης Μάρας και η Βαρβάρα Φίλου, πρωταθλήτρια γυμναστικής μίλησαν στο «LIVE NEWS» για την προπόνηση στην εποχή της νέας «κανονικότητας» ελέω κοροναϊού.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης Βλάσης Μάρας και η Βαρβάρα Φίλου, πρωταθλήτρια γυμναστικής μίλησαν στο «LIVE NEWS» για την προπόνηση στην εποχή της νέας «κανονικότητας» ελέω κοροναϊού.
«Όλο αυτό το διάστημα έχουμε σταματήσει τις προπονήσεις μας. Και ως αθλητές των εθνικών ομάδων και οι υπόλοιποι αθλητές των συλλόγων.
Λάβαμε ότι μέτρα έπρεπε να λάβουμε και επανερχόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα.
Ελπίζουμε να αρχίσουμε να μπαίνουμε στους νέους ρυθμούς. Αν χάσουμε μια προπόνηση πηγαίνουμε δύο εβδομάδες πίσω», τόνισε αρχικά ο Βλάσσης Μάρας.
«Δεν έχουμε αγώνες μπροστά μας. Θα πρέπει να περάσουμε ένα ολόκληρο 6μηνο για να μπορέσουμε να πάρουμε μέρος σε κάποιον αγώνα», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με το ζήτημα της μάσκας η κυρία Φίλου ανέφερε πως: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε προπόνηση με μάσκα. Το βρίσκω αδύνατο»
Ενώ από πλευράς του ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας τόνισε ότι: «Προσπαθούμε να βρούμε νέες φόρμουλες και να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Περιμένουμε τις εντολές της κυβέρνησης»
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 15χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου – Τον τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνάντηση Ζελένσκι – Μακρόν την Παρασκευή στο Παρίσι
- Στο Πριγκιπάτο για το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» ο Ολυμπιακός, «τελικός» για τον Παναθηναϊκό με Ζάλγκιρις
- Ουδέν κρυπτόν υπό την ΑΙ – Ασπίδα ή απειλή η «αποανωνυμοποίηση» στα social media;
- Πώς γίνεται τα 1.5 δισ. του Avatar: Fire and Ash να μην θεωρούνται επιτυχία; Τι βλέπει ο Τζέιμς Κάμερον για το μέλλον του franchise
- Από τον Ομπράντοβιτς στον Σπανούλη: Πόσες ομάδες της Euroleague έχουν αλλάξει προπονητή από την αρχή της σεζόν
- Περσικός Κόλπος: Καλά στην υγεία τους οι 22 ναυτικοί έπειτα από επίθεση σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο
- Νεκρή 15χρονη από ρωσικό πλήγμα στη βόρεια Ουκρανία – Επιθέσεις με drones στη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442