Πάτρα: Έληξε ο περιορισμός της κυκλοφορίας στην παραλιακή ζώνη
«Με βάση την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας έληξε σήμερα ο περιορισμός κίνησης των πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας», ανακοίνωσε ο Δήμος
«Με βάση την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας έληξε σήμερα ο περιορισμός κίνησης των πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας», ανακοίνωσε ο Δήμος και όπως επισημαίνει, «άμεσα, συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών θ’ αφαιρέσουν τα κάγκελα από το θεατράκι στο βόρειο λιμάνι, έως την οδό Κανελλοπούλου, στην πλαζ της Αγυιάς και στο νότιο πάρκο».
Επίσης, η «δημοτική αρχή απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση στους δημότες της Πάτρας, να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό που έχουν ανακοινωθεί και τις προτροπές των επιστημόνων, να μην συνωστίζονται όταν βγαίνουν για βόλτα, πεζοπορία ή γυμναστική στο νότιο πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο, στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην πλαζ της Αγυιάς και να τηρούν την ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλον».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

