Πέτσας: Ο Βρούτσης χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού
«Σημασία έχει οι αστοχίες να διορθώνονται και ο κ. Μητσοτάκης το έκανε» επισήμανε ο κ. Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Με ένα στεγνό «ναι» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ερώτημα για το αν ο Γιάννης Βρούτσης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.
Προηγήθηκε χθεσινοβραδινή παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας για κατάργηση του voucher 600 ευρώ των επιστημόνων.
Πηγές της κυβέρνησης διεμήνυσαν ότι ο αρμόδιος υπουργός για τα προγράμματα τηλεκατάρτισης «συνέπλευσε αμέσως με την εντολή κατάργησης».
Παράλληλα οι ίδιες πηγές σχολίαζαν ότι ο Πρωθυπουργός ζήτησε έρευνα μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν και αμέσως μόλις διαπιστώθηκαν οι αστοχίες υπήρξε κεντρική απόφαση για διόρθωση και αλλαγή πολιτικής στην ενίσχυση του επιστημονικού δυναμικού.
Στο μεταξύ ωστόσο υπήρχαν στελέχη που υποστήριζαν δημοσίως και μέχρι την τελευταία στιγμή τα προγράμματα επιπέδου «Σκοιλ Ελικικου», ενώ άλλα κράτησαν αποστάσεις.
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
- Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε λάθος ανθρώπους σε απόπειρα δολοφονίας μέλους της Χεζμπολάχ
- Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΕΛΤΑ στον Μαραθώνα
- Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για τον μήνα Μάιο
- Συναγερμός στην αγγλική αστυνομία για τον ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Λιντς στο Γουέμπλεϊ
- Μελίσα Γκίλμπερτ – Γνώριζε ότι ο σύζυγός της κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση πριν τον γάμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442