Κοροναϊός – Σύψας : Τι θα γίνει με τις διακοπές – Πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα
Σύμφωνα με τον κ. Σύψα, διακοπές θα κάνουμε αλλά τηρώντας την... απόσταση, ενώ το χρονοδιάγραμμα άρσης των περιορισμών, θα εξεταστεί μέσα στον Μάιο, με την προϋπόθεση ότι η χώρα θα συνεχίζει να πηγαίνει καλά.
Θα μπορέσουμε φέτος να πάμε διακοπές, αλλά με κανόνες και αποστάσεις ακόμα και στις παραλίες, τόνισε ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σχετικά με τον τουρισμό, δήλωσε πως θα μπορούν να έρθουν και τουρίστες αλλά όχι μαζικά. «Θα πρόκειται για επιλεγμένο τουρισμό» ανάφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα δει σύντομα το θέμα των σχολείων, με προτεραιότητα την τρίτη λυκείου αλλά και τους φοιτητές που είναι να πάρουν πτυχίο.
Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα άρσης των περιορισμών, τόνισε ότι είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί μέσα στον Μάιο, με την προϋπόθεση ότι η χώρα θα συνεχίζει να πηγαίνει καλά, καθώς αν υπάρξει πισωγυρισμα θα είναι χειρότερη και η υγειονομική και η οικονομική επιβάρυνση.
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
- Λιβύη: Ανακαλύφθηκε μυστική υπόγεια φυλακή με πάνω από 200 μετανάστες
- LIVE: Γουλβς – Νιούκαστλ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός


