Τζέφρι Πάιατ: Τίποτα πιο ξεχωριστό από το Ελληνικό Πάσχα
«Φέτος στο σπίτι, αλλά χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα με τους ζεστούς, γενναιόδωρους και ταλαντούχους ανθρώπους της. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!» καταλήγει ο Αμερικανός πρέσβης.
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεχωριστό από το Ελληνικό Πάσχα», σημείωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.
Και συνέχισε με αναρτήσεις τις οποίες συνοδεύει με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε το Πάσχα τα προηγούμενα χρόνια.
«Πέρσι ήμουν στην Κέρκυρα όπου παρά τρίχα απέφυγα τους μπότηδες που έπεφταν. Την προηγούμενη χρονιά ήμουν στην Κρήτη με τις φανταστικές μυρωδιές και τον ιεροπρεπή Επιτάφιο στην Παναγία Τριμάρτυρη», σημειώνει ο κ. Πάιατ.
«Φέτος στο σπίτι, αλλά χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα με τους ζεστούς, γενναιόδωρους και ταλαντούχους ανθρώπους της. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!» καταλήγει ο Αμερικανός πρέσβης.
«Αγαπητέ πρέσβη, ας ελπίσουμε την επόμενη χρονιά να μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί», του απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος κατάγεται από την Κέρκυρα.
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά

