Ξεκίνησε η διανομή του «πασχαλινού πακέτου» από τον δήμο Λαρισαίων προς 5.000 ανθρώπους στην περιοχή της καραντίνας της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, ώστε να στηριχτούν οι οικογένειες τις γιορτινές μέρες.

Το «πασχαλινό πακέτο» περιλαμβάνει διάφορα τρόφιμα όπως λαχανικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, πασχαλινά γλυκίσματα αλλά και 4-5 κιλά κρέας για κάθε οικογένεια για το πασχαλινό τραπέζι.

Στο σημείο της τροφοδοσίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος έστειλε τις ευχές του στους κατοίκους της περιοχής, δηλώνοντας αισιόδοξος για τη πορεία της καραντίνας μετά τις θετικές εξελίξεις από τον έλεγχο των δειγμάτων για κορονοϊό στην περιοχή.

«Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε οι οικογένειες στη καραντίνα να κάνουνε ένα πασχαλινό τραπέζι με δαπάνες του δήμου Λαρισαίων. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Η πόλη πάει καλά και η περιοχή της καραντίνας πάει καλά. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τα τεστ φαίνεται πως είναι πολύ ενθαρρυντικά. Θέλω να πιστεύω ότι και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν έτσι, ώστε την ερχόμενη Πέμπτη που ολοκληρώνεται το 14ημερο να είμαστε σε θέση όλοι να χαρούμε την άρση της καραντίνας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο