Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του μικρού τους γιου Άρτσι, άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν ότι ότι θα συνδύαζαν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι στις 6 Μαΐου με ένα πάρτι καλωσορίσματος στο Λος Άντζελες και έτσι να συναντηθούν με μέλη των οικογενειών τους και φίλου.

Τα σχέδια των Σάσεξ ωστόσο φαίνεται να άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων, παρατάθηκε στο Λος Άντζελες μέχρι τις 15 Μαΐου.

Έτσι, αντί για ένα μεγάλο πάρτι, ο Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα γιορτάσουν πιο απλά τα γενέθλια του γιου τους στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, η τοποθεσία του οποίου παραμένει μυστήριο.

Συνεργάτης του ζευγαριού μάλιστα δήλωσε στη Daily Mail, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν καμία πρόθεση να παραβιάσουν τους κανόνες.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, οι αρχές έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς», δήλωσε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ να σκέφτονταν να κάνουν τώρα μια γιορτή.

«Όσο μοναδικό κι αν είναι που ο Άρτσι γίνεται ενός έτους, τώρα είναι η ώρα να λάβουμε υπόψη την ασφάλεια πιο σοβαρά από ποτέ», συνέχισε η ίδια πηγή και σημείωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η εντυπωσιακή λίστα των καλεσμένων

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μία μακρά λίστα διάσημων φίλων που θα ήταν στη λίστα καλεσμένων για το πάρτι.

Μεταξύ αυτών είναι ο Τζέιμς Κορντέν, η Έλεν Ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Έλτον Τζον, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Φόστερ, η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ Τζέσικα Μαλρόνι και η συμπρωταγωνίστρια της στο Suits Αμπιγκέιλ Σπένσερ.