Ο Κλόζε προβιβάζεται στην Μπάγερν Μονάχου
Ο παλαίμαχος επιθετικός προορίζεται για να αναλάβει ένα διαφορετικό πόστο.
Για μία τριετία ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε για λογαριασμό της Μπάγερν. Τώρα ήρθε η ώρα να την υπηρετήσει από ένα άλλο πόστο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο παλαίμαχος επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί στο επιτελείο που συγκροτεί ο νέος προπονητής Χάνσι Φλικ.
Ο Κλόζε ασχολείται με την προπονητική και έχει υπό την ευθύνη του το τμήμα Κ17 των Βαυαρών, όμως από τη νέα σεζόν θα προβιβαστεί.
Ο Φλικ και ο Κλόζε συνεργάστηκαν στην Εθνική Γερμανίας, όταν ο Φλικ ήταν βοηθός του Γιόκιμ Λεβ και ο Κλόζε έπαιζε ποδόσφαιρο.
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- LIVE: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
- «Δεν θα υπάρξει κανένας διάλογος με το Αφγανιστάν» δηλώνει το Πακιστάν, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται
- Τους 341 τίτλους έφτασε ο Ολυμπιακός – Αναλυτικά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει
- Ιράν σε ΟΗΕ: Όλες οι αμερικανικές και ισραηλινές βάσεις στην περιοχή αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους
- Κολωνός: Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της
