Το πρόβλημα στην καρδιά του ανάγκασε τον Ίκερ Κασίγιας να αποχαιρετήσει απότομα και ενδεχομένως πρόωρα την ενεργό δράση.
Σε ανάρτησή του στο instagram, ο Κασίγιας περιέγραψε πώς νιώθει όλο αυτό το διάστημα που δεν αγωνίζεται.
«Αυτή η φωτογραφία μου στάλθηκε εδώ και πολύ καιρό. Μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε διότι αντανακλά την πραγματικότητα που μερικές φορές δε φαίνεται. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει την πορεία που έχει διανύσει όταν φθάνει να εκπληρώσει τα όνειρά του.
Από νεαρή ηλικία μαθαίνεις να αισθάνεσαι μόνος και υπεύθυνος. Με κρύο ή ζέστη. Με βροχή ή ήλιο. Σήμερα είναι η μέρα μας.
Πάνε 11 μήνες και 14 ημέρες που δεν μπορώ να αφιερωθώ σε αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τότε που ήμουν μικρός, να είμαι τερματοφύλακας» έγραψε ο Κασίγιας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.