Θεοχάρης : Με καμπάνια θα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στον τουρισμό
Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουμε πόντους και χαμένο έδαφος ακόμη και φέτος τόνισε ο υπουργός Τουρισμού
Στόχος μας να προβάλουμε τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας μέσω καμπάνιας για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη ώστε να μπορεί κάποιος να νιώσει ασφαλής στην χώρα μας τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.
Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουμε πόντους και χαμένο έδαφος ακόμη και φέτος τόνισε ο κ. Θεοχάρης.
Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης σε αυτή την φάση είναι να στηριχτούν και να αντέξουν οι επιχειρήσεις του τουρισμού και οι εργαζόμενοι της.
Έκανε γνωστό ότι με ΦΕΚ πέρασε σήμερα το πρωί η ρύθμιση με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τα ταξιδιωτικά γραφεία να αποζημιώνουν τους πελάτες τους -οι οποίοι έχουν ήδη καταβάλει προκαταβολές για κρατήσεις που δεν μπορούν να εκτελεστούν εξαιτίας των περιορισμών στη λειτουργία των ξενοδοχείων αλλά και στη μετακίνηση του πληθυσμού)), με την έκδοση voucher 18μηνης διάρκειας (μια μορφή ανοικτής πίστωσης).
- Κύπρος: Η Γαλλία στέλνει φρεγάτα και αντιπυραυλικά συστήματα
- Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι μετά τον Τρινκιέρι
- Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο των επιθέσεων – Ασπίδα προστασίας από την Ελλάδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Ακίνητα: Μεταβιβάσεις εξπρές – Πώς ξεμπλοκάρουν κατασχεμένα σπίτια
- Τζακ Σλόσμπεργκ – Τα τελευταία λόγια που του είπε η αδελφή του Τατιάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της




