
Κοροναϊός : Εκτοξεύθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων στη Γκάνα – 158 σε μία ημέρα
Στα 566 συνολικά τα κρούσματα του νέου κοροναϊού στη χώρα της Αφρικής
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κοροναϊό στην Γκάνα αυξήθηκαν κατά 158 και ανέρχονται πλέον σε 566, ανακοίνωσε το εθνικό σύστημα υγείας το βράδυ της Κυριακής.
Οι υγειονομικές αρχές απέδωσαν την ξαφνική άνοδο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην αλλαγή του τρόπου που ιχνηλατούν τις επαφές των ασθενών και διενεργούν διαγωνιστικές εξετάσεις.
Μέχρι σήμερα οι αρχές της Γκάνας έχουν εξετάσει 37.954 ανθρώπους, εκ των οποίων 566 επιβεβαιώθηκε ότι έχουν μολυνθεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με το εθνικό σύστημα υγείας της αφρικανικής χώρας.
Οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 στην Γκάνα μέχρι σήμερα ανέρχονται σε οκτώ. Τέσσερις ασθενείς ανέρρωσαν.
Ο γκανέζος πρόεδρος Νάνα Ακούφο-Αντό ανακοίνωσε νωρίτερα χθες ότι επεκτείνει την ισχύ του μέτρου της απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων σε όλη την επικράτεια.
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία



