Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν θα πιστέψετε που βρίσκεται στην καραντίνα
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε.... ναυαγός;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε…. ναυαγός;
Ναυαγός… στην Γαύδο!
Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, πρόλαβε να φτιάξει τη βαλίτσα του και να φύγει για την αγαπημένη του ακριτική Γαύδο.
Το μικρό και πανέμορφο νησί των μόλις 150 κατοίκων, ο ηθοποιός σχεδίαζε αρχικά να μείνει σε σκηνή μόνος του. Ωστόσο, κάτοικος του νησιού τού παραχώρησε ένα πολύ όμορφο σπίτι με άπλετη θέα στο Λιβυκό Πέλαγος για να μείνει όλες αυτές τις μέρες.
Στη ζωντανή σύνδεση με τη Φωλιά των Κου Κου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την απόφαση του αυτή, για το πώς περνά στη Γαύδο, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, τις μέρες χωρίς ρεύμα αλλά βέβαια, μας έδειξε και την πανέμορφη θέα από το μπαλκόνι του.
Η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε!
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία


