Βίκυ Κάβουρα : Τις πρώτες μέρες με τον κοροναϊό έκλαιγα πολύ
Όσα εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός για την μητέρα της...
«Τις πρώτες μέρες έκλαιγα πολύ και ανησυχούσα να μην πάθει κάτι η οικογένεια μου. Η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και αρρώστησε μόλις ξεκίνησε ο ιός με λοίμωξη του αναπνευστικού. Οπότε πέρασα λίγο δύσκολα. Τώρα είναι καλύτερα όμως» σημείωσε με ειλικρίνεια η Βίκυ Κάβουρα.
Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε με την έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας ενώ εστίασε στην αγωνία που είχε για την μητέρα της, η οποία είναι νοσηλεύτρια.
«Ήμουν ο άνθρωπος που έμπαινα στο σπίτι και ήμουν συνέχεια με τα αντισηπτικά κάτω από τα παπούτσια. Δεν αγόρασα τώρα αντισηπτικά και τέτοια, είχα αρκετή κάβα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η όμορφη ηθοποιός.
«Σκεφτόμουν, επίσης, ότι όποιον άνθρωπο γνωρίζω θα του λέω, “τι έκανες την περίοδο της καραντίνας;”. To πως έχει διαλέξει και επιλέξει ο καθένας να διαχειριστεί τον χρόνο του αυτή την περίοδο σημαίνει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του».
- Γάζα: Σχηματίστηκε το συμβούλιο ειρήνης, ανακοινώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: «Ενεργειακή υποδομή κρίσιμης σημασίας» έπληξε η Ρωσία στο Χάρκοβο
- Βραζιλία: Ο Λούλα δεν θα παραστεί στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Mercosur
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν



