Κοροναϊός : Η Τουρκία βάζει «λουκέτο» 48 ωρών σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και ακόμα 29 πόλεις
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, όπως αναφέρει το Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu, στο λουκέτο συμπεριλαμβάνονται και η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη
Περαιτέρω αύξηση εμφάνισε ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών από την πανδημία του κορονaϊού στην Τουρκία, γι’αυτό η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» σε 31 πόλεις για δύο ημέρες σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διάδοσης του κορονοϊού του φονικού ιού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, όπως αναφέρει το Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu, στο λουκέτο συμπεριλαμβάνονται και η Άγκυρα και η Κωνσταντινούπολη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυχτα σήμερα ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Την ίδια στιγμή, σε 1.006 νεκρούς και 47.029 επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχεται ο μέχρι στιγμής απολογισμός του κορονοϊού στη γειτονική χώρα.
Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν ακόμη 98 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 1.006.
Όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, σημειώθηκαν ακόμη 4.747 περιστατικά, με το σύνολο των νοσούντων να αυξάνεται σε 47.029.
Παράλληλα, συνολικά 2.423 ασθενείς – εκ των οποίων οι 281 την Παρασκευή – έχουν πλήρως αναρρώσει, παίρνοντας εξιτήριο.
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ



