
Ελ. Βενιζέλος : Στήθηκαν σκηνές του ΕΟΔΥ στο λιμάνι του Πειραιά – Αναμένεται ο διαχωρισμός των επιβατών
Μετά τα 119 κρούσματα κοροναϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των 383 επιβαινόντων του πλοίου, αποφασίσθηκε να «δέσει» σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά
Στην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας «Θεμιστοκλής», στο λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεται από χθες το βράδυ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Μετά τα 119 κρούσματα κοροναϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των 383 επιβαινόντων του πλοίου, αποφασίσθηκε να «δέσει» σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει ο διαχωρισμός των θετικών και των αρνητικών κρουσμάτων, γιατί και έχουν στηθεί ειδικές σκηνές για τους γιατρούς του ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό θα παραμείνουν στο πλοίο, το οποίο θα μετατραπεί σε νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους αφού προσδιοριστεί ο βαθμός επικινδυνότητας τους.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου έχει αγκυροβολήσει το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» με τα 199 κρούσματα.
- Πόσο δίκαιες είναι οι Πανελλαδικές; Γιατί η Ελλάδα «διψά» για γιατρούς και δικηγόρους; – Τι λέει σύμβουλος σταδιοδρομίας
- Περιστέρι: Στο νοσοκομείο παραμένουν τα έξι παιδιά που ζούσαν σε σπίτι τρώγλη – Χειροπέδες στους γονείς για παραμέληση
- Θεσσαλονίκη: 69χρονος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε διασώστε του ΕΚΑΒ
- Η ερώτηση που εξόργισε τον Αταμάν και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου
- Κούβα: Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την Αβάνα, καθώς οι διακοπές ρεύματος επιδεινώνονται
- ΗΠΑ: Δραματική επιχείρηση αστυνομικών σε φλεγόμενο σπίτι στο Τενεσί – Καρέ καρέ η ηρωική προσπάθειά τους


