Μάθιου Μακόναχι για κοροναϊό : Είμαστε σε πόλεμο
Μέσα από ένα βίντεο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι μας καλεί να μείνουμε σπίτι
Δισεκατομμύρια άνθρωποι συνεχίζουν να μένουν σπίτι για να ανακόψουν την εξάπλωση του νέου κοροναϊού.
Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετοί διάσημοι, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα social media παροτρύνουν τον κόσμο να πάρει στα σοβαρά την καραντίνα για το κοινό καλό.
Ανάμεσά τους και ο βραβευμένος με Όσκαρ αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι.
Ο ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο κάλεσε τον κόσμο να μείνει σπίτι, να τηρήσει τον αυτοπεριορισμό και να δείξει συνέπεια στις οδηγίες των ειδικών.
Έχουμε χρέος να μείνουμε σπίτι αφού «είμαστε σε πόλεμο».
Στην ανάρτησή του ο Μάθιου Μακόναχι έγραψε:
«Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι.
Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό.
Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι».
- Ωραία η τηλεργασία αλλά δεν είναι για όλους
- «Παγώνει» η διεκδίκηση ακινήτων από το Δημόσιο έως και τον Μάιο
- Ένας προδιαγεγραμμένος πόλεμος – Πώς η CIA και η MI6 έμαθαν τα σχέδια του Πούτιν για την Ουκρανία και γιατί κανείς δεν τα πίστεψε
- Μεξικό: Η πόλη που μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη λόγω διαμάχης μεταξύ των καρτέλ
- Συνταγή: Κολοκυθόσουπα με σπιτικά κρουτόν
- Επίδομα παιδιού: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική ηπλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων – Όσα πρέπει να ξέρετε




