Βαλμπουενά για τον Παπέ Ντιουφ: «Ήταν ο κορυφαίος πρόεδρος της Μαρσέιγ»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον θάνατο του Παπέ Ντιούφ, ο οποίος έφυγε λόγω του κοροναϊού.
Σοκαρισμένος από τον θάνατο του πρώην προέδρου της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ, είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.
Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού είχε συνεργαστεί με τον Ντιούφ στη Μαρσέιγ και είχε μονάχα καλά λόγια να πει γι’ αυτόν, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο πρόεδρο στη σύγχρονη ιστορία της γαλλικής ομάδας.
Ο Βαλμπουενά μίλησε στην L’ Equipe και μεταξύ άλλων ανέφερε. «Ήμουν στο κρεβάτι μου και έπαθα σοκ. Έμαθα την Δευτέρα ότι ήταν άρρωστος, μίλησα με τον Χοσέ Ανίγκο και άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο. Ο πρόεδρος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Πάντα με το χαμόγελο. Πάντα μας… υπνώτιζε με τον λόγο του, είχε χάρισμα με τους ανθρώπους».
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ από το 2006 ως το 2014 και είχε ως πρόεδρο τον Παπέ Ντιούφ, συνέχισε λέγοντας: «Πρώτη φορά τον είδα όταν υπέγραψε το συμβόλαιο μου το 2006. Ήταν μία εκπληκτική παρουσία.
Για μένα είναι ο κορυφαίος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία της Μαρσέιγ. Όταν έφυγε το 2009, η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε άριστη συνεργασία με τους παίκτες, τους υπαλλήλους της ομάδας. Ξέρω ότι η Μασσαλία θα κλάψει για τον Παπέ Ντιούφ, αγαπούσε την Μαρσέιγ και το ποδόσφαιρο».
- Συνελήφθη 23χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media κάνοντας σούζες με τη μηχανή
- Η «Ιθάκη» του Αλ. Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη – Σκάνδαλο υποκλοπών, Μέση Ανατολή και εθνικά θέματα στην πρώτη γραμμή
- Φάμελλος: Όχι στις διορίες για συνεργασίες, ναι στον Τσίπρα
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ο Φαραντούρης θα συμμετάσχει στα τραπέζια διαλόγου
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια
- Γιώργος Μπένος: Πώς αντέδρασε ο πατέρας του στις βίαιες σκηνές του «Maestro»




