Η Όλγα Κιριλένκο, η 40χρονη ηθοποιός που υποδύθηκε την Καμίλα Μόντες στο «Quantum of Solace», την πετυχημένη ταινία Τζέιμς Μποντ του 2008, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσα από τα social media ότι βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

H ίδια είχε ενημερώσει τους φαν της ότι πλέον θα παραμείνει στο σπίτι της, όπως επιβάλουν οι κανόνες για τους διαγνωσμένους με τον άκρως μεταδοτικό ιό.

«Είμαι κλεισμένη σπίτι έχοντας βγει θετική μετά από εξέταση για τον κοροναϊό. Στην πραγματικότητα ήμουν άρρωστη εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Πυρετός και κόπωση είναι τα κύρια συμπτώματα που έχω. Φροντίστε τον εαυτό σας και πάρτε στα σοβαρά την κατάσταση!», είχε γράψει στην ανάρτησή της στο Instagram η Όλγα Κιριλένκο, ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας της, του διαδικτυακούς της φίλους.

Η νίκη και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Με νέα της ανάρτηση η Όλγα Κοριλένκο, ανακοίνωσε ότι ανάρρωσε τελείως από τον νέο κοροναϊό και το επιβεβαιώνει με φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instragram αγκαλιά με τον γιο της, Αλεξάντερ Μάξ Οράσιο.

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας που από τους αγγλοσάξωνες γιορτάζεται στις 23 Μαρτίου, η Ουκρανή ηθοποιός και μοντέλο πόσταρε μια φωτογραφία στο τζάκι με μάσκα και τον γιο της.

«Χαρούμενη γιορτή της μητέρας! Έχω ανακάμψει πλήρως. Για μια εβδομάδα ένιωθα αρκετά άσχημα και ήμουν ως επί το πλείστον στο κρεβάτι, με υψηλό πυρετό και ισχυρό πονοκέφαλο. Τη δεύτερη εβδομάδα, ο πυρετός εξαφανίστηκε, αλλά εμφανίστηκε ελαφρός βήχας και ένιωθα πολύ κουρασμένη. Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας ένιωθα καλά.

Ο βήχας έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αν και εξακολουθώ να βήχω τα πρωινά, αλλά μέσα στην ημέρα εξαφανίζεται. Είμαι καλά! Και εκμεταλλεύομαι αυτό το διάστημα για να προβληματιστώ για πολλά πράγματα και να περάσω ποιοτικό χρόνο με το γιο μου».