
ΕΛ.ΑΣ.: 194 συλλήψεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό
Σε 194 ανέρχονται οι συλλήψεις, ενώ έχουν βεβαιωθεί 184 παραβάσεις. Σημειώνεται, ότι χθες (Πέμπτη 19/3) συνελήφθησαν 20 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις
Νέα αύξηση σημείωσε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο αριθμός των συλλήψεων σε όλη την Ελλάδα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Ανέρχονται πλέον σε 194, ενώ έχουν βεβαιωθεί 184 παραβάσεις. Σημειώνεται, ότι χθες (Πέμπτη 19/3) συνελήφθησαν 20 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις.
Ειδικότερα, τα αναλυτικά στοιχεία, από την Πέμπτη 12/3, έχουν ως εξής: Την Πέμπτη 12/3 έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15/3 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, την Δευτέρα 16/3 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17/3 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις, την Τετάρτη 18/3 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις και την Πέμπτη 19/3 17 παραβάσεις με 20 συλλήψεις.
Οι περιοχές που πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις, είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι εξής: 74 στην Αττική, 34 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 10 στην Κεντρική Μακεδονία, 9 στη Θεσσαλονίκη, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 7 στην Κρήτη, 7 στα Ιόνια Νησιά, 7 στην Πελοπόννησο, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στην Ήπειρο.
Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.
Οπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την χώρα με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά





