Αλλοι δύο νεκροί από τον κοροναϊό στη Γερμανία – Πάνω από 2.400 κρούσματα
Δύο ηλικιωμένοι έχασαν χθες στη Γερμανία τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών του νέου κοροναϊού.
Ηλικιωμένος 80 ετών από τη Βαυαρία και 78χρονη από τη Βόρεια Ρηνανία έχασαν χθες τη μάχη για τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών του νέου κοροναϊού. Και οι δύο έπασχαν από χρόνιες ασθένειες.
Σύσκεψη υπό τη Μέρκελ
Το τελευταίο 24ωρο τα διαπιστωμένα κρούσματα της ασθένειας Covid-19 στη Γερμανία έχουν ξεπεράσει τα 2.400, ενώ τα θύματα πλέον ανέρχονται σε έξι.
Μπροστά στην ταχεία εξάπλωση του ιού, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, έπειτα από πολύωρη συνάντηση με τους πρωθυπουργούς των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της χώρας, προειδοποίησε ότι τα κρούσματα θα αυξηθούν κατά πολύ, ότι καμία περιοχή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη, ενώ κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μη απολύτως απαραίτητη κοινωνική επαφή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των σχολείων, με αποτέλεσμα η δικαιοδοσία για ενδεχόμενη απόφαση να κλείσουν να συνεχίζει να επαφίεται στις τοπικές κυβερνήσεις.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κατώτατος μισθός: Οι διευκρινίσεις Κεραμέως για την αύξηση
- Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: «Η Σούβλα του Άρχοντα» και οι 323 εργαζόμενοι στο ψητοπωλείο – φάντασμα
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Πολλά πλοία, αεροπλάνα και στρατιώτες – Έτσι θα έμοιαζε η μάχη για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Euroleague: «Τελικός» τετράδας για τη Ρεάλ στη Μαδρίτη – Τελευταίες ελπίδες για Ντουμπάι, Μακάμπι, Μιλάνο
- Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τον αρχαιότερο γνωστό σκύλο




