
Κοροναϊός : Υπόπτο κρούσμα στις φυλακές Κορυδαλλού – Εξετάζεται φρουρός
Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στις φυλακές Κορυδαλλού έχει προκαλεσει συναγερμό στο Υπουργείο Υγείας αλλά και στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.
Υποπτο κρούσμα κοροναϊού στις φυλακές Κορυδαλλού έχει προκαλέσει συναγερμό στο υπουργείο Υγείας αλλά και στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας. Αναμένονται τα αποτελέσματα από το Ινστιτούτο Παστέρ.
Πρόκειται για ένα εφιαλτικό σενάριο που οι κυβερνητικοί παράγοντες απεύχονταν να συμβεί αφού ο κλειστός χώρος των φυλακών μπορεί να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για τη διάδοση του ιού και να υπάρξει τεράστια αναστάτωση (όπως συνέβη στην Ιταλία με πολύνεκρες εξεγέρσεις).
Εξετάζεται εάν νόσησε από τον επικίνδυνο ιό υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών που θεωρείται ότι ίσως μολύνθηκε από συγγενικό πρόσωπό του που υπηρετεί σε υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού στο οποίο είχε καταγραφεί τέτοιου είδους κρούσμα.
Ήδη υπάρχει σχετική καταγραφή των επαφών του, ώστε να αποφευχθεί, στον βαθμό του δυνατού, η ταχεία εξάπλωση της νόσου στη συγκεκριμένη φυλακή.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά



